top of page
Untitled
Hoitoja: Welcome

Hoitoja Alkulähteellä.

Alkulähteellä pääsen rentoutumaan ja eheytymään kehohoitoihin äänimaljahoidoista kuppaukseen ja shiatsusta energiahoitoihin. Kaikki hoidot räätälöitävissä tarpeisiisi.


Tilauksesta ryhmille räätälöityjä hoitoja, illanviettoja ja vaikka tyhypäiviä.

Varaukset mailitse reetta@alkulahteella.fi tai viestitse/puhelimitse +358400761677.

Hoitoja: Text

Äänimaljahoito

75min - 77€

Äänimaljahoito on syvärentouttava ja rauhoittava hoitomuoto, jossa soitetaan Tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia ja muita terapeuttisia soittimia kehon päällä ja ympärillä. Hetki vain sinulle itsellesi.

Äänimaljahoito lapselle

30min - 33€

Äänimaljahoito on syvärentouttava ja rauhoittava hoitomuoto, jossa soitetaan Tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia ja muita terapeuttisia soittimia kehon päällä ja ympärillä. Soveltuu kaikenikäisille lapsille.

Äänimaljahoito parihoitona

75min - 99€

Äänimaljahoito on syvärentouttava ja rauhoittava hoitomuoto, jossa soitetaan Tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia ja muita terapeuttisia soittimia kehon päällä ja ympärillä. Tässä hoidossa hoidetaan samanaikaisesti kahta ihmistä. Yhteinen hetki teille kahdelle.

Rumpurentoutus

30min - 33€

Rummun voimakas ja hoitava ääni voi viedä sinut muinaisiin aikoihin, alisiin, ylisiin tai ihan vaan syvään levon tilaan, jossa on lupa vaan olla, maadoittua, juurtua ja hengittää. Jokaisen rumpumatka on omanlaisensa, mutta niin rehellinen ja hoitava.

Äänirentoutus

60min - 66€

Äänirentoutus eli sointukylpy eli äänihoitokonsertti on syvärentouttava ja rauhoittava hoitomuoto, jossa soitetaan Tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia ja muita terapeuttisia soittimia. Soittimia ei laiteta kehon päälle. Hetki vain sinulle itsellesi.

Äänirentoutus kahdelle

60min - 88€

Äänirentoutus kahdelle eli sointukylpy eli äänihoitokonsertti on syvärentouttava ja rauhoittava hoitomuoto sinulle ja valitsemallesi seuralaiselle, jossa soitetaan Tiibetiläisiä äänimaljoja, kongia ja muita terapeuttisia soittimia. Soittimia ei laiteta kehon päälle. Hetki vain teille kahdelle..

Shiatsuhoito

60min/90min - 66€/88€

Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva Japanista peräsin oleva hoitomuoto, jossa käsitellään kehon meridiaaneja erilaisilla painelutekniikoilla. Shiatsulla pyritään hoitamaan kehon häiriötiloja, parantamaan ja ylläpitämään terveyttä sekä hoitamaan erilaisia terveyshaasteita. Shiatsu sopii mainiosti lihaskipujen hoitoon, selkävaivoihin päänsärkyihin, stressiin, ruoansulatushaasteisiin, unihaasteisiin ja myös rentouttavaa ja eheyttävää hoitoa kaivatessa.

Reposaarelainen päähieronta

60min - 66€

Jokainen on varmasti kuullut intialaisesta päähieronnasta. Reposaarelainen päähieronta on puolestaan Reposaarelaisin hoitavin käsin toteutettava, muunmuassa intialaisesta päähieronnasta inspiraationsa saanut, yläkehon hoitomuoto, jossa käsitellään huolellisesti kädet, hartiat, niskan alue, kasvot ja koko pään alue. Rentouttava, hoitava ja niin silmiä avaava hoito.

Kuivakuppaus

60min - 66€

Kuivakuppaus on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva verenkiertoa, nestekiertoa ja aineenvaihduntaa lisäävä hoitomuoto. Kuppauksella voidaan hoitaa myös energiakiertoa, lihasjumeja ja turvotusta. Kuivakuppauksessa kupit asetellaan keholle, niihin luodaan alipaine jonka jälkeen niitä voidaan liikutella keholla, eli tehdä imukuppihierontaa.

Raskausajan hemmotteluhoito

90min - 88min

Hemmotteleva, hoitava, läsnäoleva hetki missä tahansa raskauden vaiheessa toteutettavaksi. Tämä hoito räätälöidään täysin raskauden vaiheen, tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Synnytyksen jälkeinen hemmotteluhoito

90min - 88€

Kun leijonaemon työ on tehty, voit ehkä kaivata aikaa itsellesi, hoitoa, kosketusta, hemmottelua, hierontaa, keskustelua. Tämä hetki sinulle räätälöidään täysin tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Yksityis- ja
ryhmävaraukset

Pyydä tarjous

Kaikkia hoitoja ja palveluita voidaan räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivaksi. Laita viestiä ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus ehkä pienelle porukalle tai isommalle väelle, ehkä lyhyemmäksi ajaksi tai vaikka koko viikonlopuksi.

Hoitoja: Products
bottom of page