top of page
Untitled
Tietoa: Welcome

Mitä
Alkulähteellä
tehdään?

Alkulähteellä pääsen rentoutumaan ja eheytymään kehohoitoihin äänimaljahoidoista kuppaukseen ja shiatsusta energiahoitoihin. Valikoimissa tilauksesta myös äänirentoutuksia ryhmille sekä erilaisia vaihtuvia spessutapahtumia. Voit myös osallistua joogaan luonnossa tai sisätiloissa.​​

Tietoa: Text
Untitled
Tietoa: Welcome

Kuka
Alkulähteellä
tekee?

Alkulähteellä on yhden naisen yritys Porin Reposaaressa, jonka taustalla häärää Alkulähteen Reetta.


Minun hellään huomaan voit tulla luontaishoitoihin, joogaan tai kuukausittaisiin vaihtuviin spessuihin. Jos kaipaat elämän suurimpiin mullistuksiin doulaa, niin täältä löytyy lempeä, mutta tarvittaessa myös leijonaemon tahdon omaava turvasatama, tuki ja kanssakulkija.


Omia lapsia on ollut kunnia kantaa sydämen alla neljä ja kotona turvallisena peruskalliona aina uusissa tuulissa tukien on puoliso Einari. Einari muuten ohjaa myös Lähteellä toisinaan spessutapahtumia, ehkä tulevaisuudessa myös jotain vakkarituntia. 

Ikuisena oppijana ja tiedonjanoisena maailmankaikkeuden ihmettelijänä on tullut kerättyä laajasti oppeja monelta eri alalta ja osaamisalueelta. Kaikki nämä kulkevat sydämessä mukana ja tarpeen tullen esiin mielen syövereistä kaivetaan tieto jos moneskin.

Vapaa-aikana voit suurella todennäköisyydellä löytää minut surffaamasta, kellumasta merestä, meditoimasta, joogaamasta, juomasta kaakaota, pelaamasta lautapelejä, luonnosta, halailemasta puita, lukemasta riippumatossa, ihmettelemästä maailman upeutta, makoilemasta maassa, auttamasta toisia, kulttuurin parista tai oppimasta uutta. En taida muistaa hyvin aikaa milloin ei olisi ollut opiskelut tai joku kurssi kesken. On mahtavaa oppia joka päivä jotain uutta.

Tietoa: Text
Untitled
Tietoa: Welcome

Joogaa
Alkulähteellä.

Jooga. Jooga Alkulähteellä. Ihan vaan joogaa. Joogaa ilman hienoja etuliitteitä. Joogaa jokaiselle. Ihan jokaiselle. Olet sitten nuori, varttunut, raskaana, synnyttänyt, lapsellinen, itsenäinen, kipsattu, kuntoutusta tarvitseva, virkeä, lepoa kaipaava, joustava, jäntevä, pieni, suuri, avoin, oman tilan tarvitsija, nopea, hidas, maadoittunut, liihotteleva, sinä, just sinä, olet täysin sydämin tervetullut joogaan. Tää on just sulle. Sun ei tarvii osata mitään, sun ei tarvii tietää mitään, sun ei tarvii olla mitään tiettyä, kunhan olet sä.


Sun oma harjoitus, sun oma keho, sun oma mieli. Sä päätät lopulta millainen sun oma harjoitus on. Mä vaan ehdotan, tuen, kannattelen, luon tilan, ohjaan lempeästi, innostan, sä päätät sun harjoituksesta, koska ihana vapaa oma tahto.


Jooga Alkulähteellä on luovaa liikettä, kokemuksellisuutta, mielikuvia, matkoja maailman ääriin alas ja ylös, lempeää anarkiaa, hengityksiä, monipuolisuutta, sanojen solinaa, tarinoita, aistimista, haukotuksia, oivalluksia, huokailuja, utelias tutkimusmatka kehon ja mielen ihmeellisiin sopukoihin, lumoaviin luolastoihin ja maagisiin onkaloihin. 

Kutsun sinut mukaan syklisyyden joogamatkalle rinnakkain luonnonkierron kanssa, kellumaan mielikuvien aalloilla, aistimaan, keho-mieli yhteyttä vahvistamaan, hengitystä kokemaan, kaikkiin suuntiin avautumaan, olemiseen sulautumaan ja omaan liikkeeseen lumoutumaan. Jokaisen harjoitus on omanlainen, just jooginsa kaltainen, joten se soveltuu jokaiselle, taustaan tai ominaisuuksiin katsomatta. Scaravellilaisuuden inspiroimalle matkalle pääset pääasiallisesti kahdesti viikossa, mutta muista kuitenkin ilmoittautua etukäteen sillä paikkoja on ihan ministi. Tervetuloa Alkulähteelle sun oman harjoituksen äärelle.


Syyssyklissä 1.10.2023 alkaen pääset joogaamaan pääsääntöisesti

tiistaisin klo 18-19.30 ja

keskiviikkoisin klo 19-20.30.

Joogaa on mahdollista tilata myös yksityistunteina tai yksityisinä ryhmävarauksina. Pyydä tarjousta mailitse, viestitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tietoa: Text
Untitled
Tietoa: Welcome

Hoitoja Alkulähteellä.

Alkulähteellä pääsen rentoutumaan ja eheytymään kehohoitoihin äänimaljahoidoista kuppaukseen ja shiatsusta energiahoitoihin. Kaikki hoidot räätälöitävissä tarpeisiisi.


Tilauksesta ryhmille räätälöityjä hoitoja, illanviettoja ja vaikka tyhypäiviä.

Tietoa: Text
Tietoa: Welcome
Untitled

Doulausta
Alkulähteellä.

Doula Alkulähteellä. Turvasatama. Kanssakulkija. Tiedon jakaja. Sinua varten. Doula sanana juontuu kreikan kielestä ja tarkoittaa palvelijatarta. Ja sehän onkin oikein osuva sana, sillä doula todella on sinua varten, perhettä varten. Ehkä kaipaat tukea raskauteen, ehkä synnytykseen tai synnytyksen jälkeiseen aikaan, ehkä näihin kaikkiin. Joskus tarvitaan kannustusta, tukea, toisinaan tietoa, liikettä, hetkittäin hoitoja, kosketusta, välillä hiljaisuutta, kuuntelua ja usein ääntä, puhetta, jakamista.


Joskus matka vanhemmaksi, kohti uudestisyntymää, on kepeää tanssia ja joskus taas on käytävä matka syvimpien luolastojen kautta. Matka on aina yksilöllinen, sun oma, niin rakas. Kulkeepa tiesi mitä reittiä vain, kotiin, sairaalaan tai kodin kautta sairaalan, lääkkeettömästi tai lääkkeellisiä keinoja apuja käyttäen, on doula kulkemassa vierellä tarjoten kokonaisvaltaista tukea, hoivaa, kannattelua, tietoa ja läsnäoloa matkalla kohti syntymää ja sen yli.


Toimin doulana pääasissa Satakunnan alueella sairaala- ja kotisynnytyksissä.


Kannan ylpeänä doulan viittaa harteillani ja nöyrän kiitollisena kuljen vierellä sun elämän mullistavalla matkalla.

Let’s doula 💛

Let’s go baby 💛

Sivuilta löydät doulapakettiehdotuksia.

Kaikki doulapaketit on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Tietoa: Text
bottom of page